fbpx

Ποιοι είμαστε

Η Seccom ιδρύθηκε στην Κυπριακή αγορά το 1987, έχoντας προϊόντα για επίπλωση γραφείου. Σύντομα, έγινε αποκλειστικός αντιπρόσωπος διάσημων Γερμανικών και Ιταλικών κατασκευαστών εργονομικών καρεκλών για την Κύπρο

Στις αρχές της δεκαετίας του 1990, η εταιρεία επεκτάθηκε σε έπιπλα σπιτιού, καθώς και καφετέριας, έπιπλα κήπου και βεράντας. Η συλλογή συμπληρώνεται επίσης από επαγγελματικά γραφεία, βιβλιοθήκες, οθόνες, διαχωριστικά και άλλα έπιπλα γραφείου

Ταυτόχρονα, η Εταιρεία είναι ενεργή στον τομέα της προμήθειας και εγκατάστασης ολοκληρωμένων πακέτων φορητών επίπλων σε επαγγελματικούς χώρους γραφείων, σε χώρους μαζικής εστίασης και φιλοξενίας, δημόσια κτίρια, κλινικές, νοσοκομεία κ.λ.π.

Τον Οκτώβριο του 2004, η Seccom μετακόμισε και λειτούργησε ένα ιδιόκτητο εκθεσιακό και γραφικό χώρο στη Λεωφόρο Αθαλάσσας στη Λευκωσία. Από τότε, η Εταιρεία διαθέτει ιδιωτική αποθήκη στη Βιομηχανική Περιοχή του Δαλιού, η οποία είναι κατάλληλα εξοπλισμένη για να πραγματοποιεί συναρμολογήσεις και επισκευές.

Οι προμηθευτές μας, εδώ και καιρό, βρίσκονται σε κορυφαίους ευρωπαίους κατασκευαστές, κυρίως στην Ιταλία, τη Γερμανία και την Ολλανδία. Με τα περισσότερα από αυτά η συνεργασία μας διαρκεί δεκαετίες

Η Seccom κατέχει ηγετική θέση στην κατηγορία της και είναι κάτοχος του Πιστοποιητικού Διασφάλισης Ποιότητας ISO 9001 από το 1998. Η εταιρεία κατέχει επίσης πιστοποιητικό ISO 14001 στο Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης από το 2018

Η Seccom, με δυναμική και διαχρονική παρουσία στη βιομηχανία επίπλων, βασίζεται και ακολουθεί με ευλάβεια το τρίπτυχο:

  • Εγγυημένη ποιότητα με στυλ
  • Λογικές τιμές
  • Τεχνική υποστήριξη μετά την πώληση για την πλήρη ικανοποίηση του πελάτη

δυναμική και διαχρονική παρουσία στη βιομηχανία επίπλων…
τα έπιπλα είναι το πάθος μας

Πως δουλεύουμε

Θεωρείται ότι ο χρόνος περνά, αλλά οι αληθινές αξίες, η ομορφιά και η αισθητική παραμένουν. Στη συνεχή προσπάθειά μας να συμβαδίζουμε με καινοτόμα σχέδια, επισκέπτομαστε συνεχώς όλες τις σημαντικές εκθέσεις για τις κατηγορίες επίπλων με τους οποίους ασχολούμαστε και, σε συνεργασία με τους προμηθευτές μας, συμβαδίζουμε με τις εξελίξεις, έτσι ώστε να μπορούμε να παρουσιάσουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις στους πελάτες μας.

Η Seccom Ltd, έχοντας μια δυναμική και συνεχώς εξελισσόμενη παρουσία στην αγορά, οφείλει την επιτυχία της στις βασικές αρχές που τηρεί συνεχώς:

  • Ποιότητα σε συνδυασμό με το σχεδιασμό και το στυλ.
  • Λογικές τιμές, τεχνική υποστήριξη. 
  • Εξυπηρέτηση μετά την πώληση για απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη.

Το κατάστημα μας

Τα έπιπλα που εκθέτονται στο κατάστημα μας στη Λευκωσία αντιπροσοπεύουν τις επισκέψεις μας στο εξωτερικό για διάφορες εκθέσεις επίπλων. Τα εκθέματα καλύπτουν όλους τους τομείς επίπλων που χειριζόμαστε σε επιφάνεια περίπου 1.000 m².

Τα έπιπλα είναι κάτι που δεν μπορεί κανείς να αγοράσει διαδυκτιακά. Η άνεση, η ποιότητα και άλλοι καθοριστικοί παράγοντες ενός κομματιού επίπλων μπορούν να γίνουν αισθητές και να δοκιμαστούν μόνο εξετάζοντας το σε ζωντανή μορφή. Όλες οι επιλογές μπορούν να παρουσιαστούν σε χρώματα, υφάσματα, δέρματα και άλλα υλικά.

Οι έμπειροι σύμβουλοι πωλήσεων μπορούν να σας συμβουλέψουν για όλες τις πιθανές λύσεις και προσφορές για να ικανοποιήσουν τις συγκεκριμένες ανάγκες σας. Είτε πρόκειται για ένα μικρό έργο οικιακής χρήσης είτε για μεγάλο γραφείο, οι ειδικοί μας μπορούν να σας υποβάλουν, χωρίς χρέωση ή δέσμευση εκ μέρους σας, προτάσεις, γραπτές προσφορές, κάτοψεις και τρισδιάστατες απεικονίσεις.

Copyright © 2024. Seccom Furniture Ltd. All Rights Reserved. 

Σχεδιασμός ιστοσελίδας από: LightBlack

elGreek
Scroll to Top